Uw elektricien voor elk project

Bekijk realisaties

EDF Elekriciteitswerken werd opgericht in 1975 als een eenmanszaak actief in alarminstallaties. Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een nv die elektriciteitswerken ontwerpt en uitvoert voor de openbare, de dienstverlenende en de industriële sector.


In de loop der jaren verzamelde bedrijfsleider Christophe Decaigny een team van ingenieurs en vakspecialisten rondom zich, dat bekendstaat om zijn doordachte, constructieve en flexibele aanpak. Dankzij de vele grote projecten die we mochten uitvoeren - onder andere in musea, theaterzalen, ziekenhuizen, rustoorden, kantoorgebouwen, sportcomplexen, winkels en hotels – bouwden we een enorme technische knowhow op in een waaier van sectoren.


Vandaag hebben we een stevige reputatie in het ontwerp, de installatie en de opvolging van algemene elektriciteitswerken, maar ook in de integratie van toegangscontrole, domotica-, wifi- en telefoonnetwerken en hernieuwbare energie.


De meerwaarde van samenwerken met EDF Elektriciteitswerken zit hem in de details én in het eindresultaat. Voor elk project gaan we namelijk op zoek naar de allerbeste nieuwe technologieën. Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken en zien we strikt toe op een feilloze uitvoering van de werken. Zo gaan we voor honderd procent kwaliteit, in alles wat we doen.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?


Neem contact op voor een afspraak,
dan zoeken we samen naar het juiste antwoord op uw vragen.