De meerwaarde van samenwerken met EDF Elektriciteitswerken zit hem in de details én in het eindresultaat. Voor elk project gaan we namelijk op zoek naar de allerbeste nieuwe technologieën. Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken en zien we strikt toe op een feilloze uitvoering van de werken. Zo gaan we voor honderd procent kwaliteit, in alles wat we doen. 

Gent Wintercircus

Gent

In opdracht van Stad Gent werd het alombekende Wintercircus gerenoveerd. EDF stond in voor de elektrische installatie van dit wonder.

Waregem Parc-O-Sud

Waregem

EDF stond in voor de elektriciteitswerken in Parc-O-Sud, een high end project te Waregem.

Zebra

Gent

Met hun project in de Gentse Zebrastraat wil de Stichting Liedts-Meesen huisvesting, economie en cultuur op één plaats combineren. De site werd onlangs uitgebreid met een nieuwbouw (New Zebra), met een huisrestaurant, kantoren, 36 appartementen, een multifunctionele congreszaal en diverse ontmoetingsplaatsen voor economie en kunst. Wij voorzagen het project van aangepaste gevelverlichting, een parkeersysteem en toegangscontrole. We stonden ook in voor de data-installatie en de algemene elektriciteitswerken.

Konvert

Kortrijk

EDF stond in voor alle elektriciteitswerken bij de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Konvert in Kortrijk.

Benieuwd wat we voor uw project kunnen betekenen?


Neem contact op voor een afspraak,
dan zoeken we samen naar het juiste antwoord op uw vragen.